Wedden op Voetbal

Voor het gokken op voetbal zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wat zijn de opties en waar haal je de meeste waarde? Op deze pagina vind je alle ins en outs over wedden op voetbalwedstrijden!

Naast het wedden op Eredivisie zijn er uiteraard voor het gokken op voetbal nog talloze andere interessante buitenlandse competities.

Wat gaat Oranje bijvoorbeeld doen in de oefeninterland tegen Italië en hoe loopt het in LaLiga? Real Madrid is favoriet @1.33, Barcelona volgt op 3.25. En wie wint de FA Cup? Bookmaker 888sport noteert:

  • Chelsea: 2.85
  • Manchester City: 3.25
  • Tottenham: 4.75
  • Arsenal: 5.00

Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 27.03.2017.

Het hele jaar rond kun je gokken op voetbal. En is er natuurlijk nog veel meer dan alleen de Nederlandse voetbalcompetities, het EK en WK voetbal. Fan van de Serie A, LaLiga, Premier League of Pro League? Wedden op voetbal kan bij alle goksites en er zijn talloze mogelijkheden om een mooie winst te maken met je voorspelling! Hoe je dat doet, leggen we je op deze pagina uit.

Wedden op voetbal GettyEn mocht je het nodig hebben: in de index Gokken A-Z de uitleg van alle wedtermen.

24/7 inzetten op voetbal

Voetbal is zonder twijfel de meest geliefde sport ter wereld en online wedden op voetbal is inmiddels immens populair. Dat is vooral te danken aan het feit dat de winstkansen bij de online bookmakers groter zijn dan bij de voetbal toto en dergelijke. Bovendien is het aanbod vele malen groter en is het online inzetten op een wedstrijd makkelijker dan het gepriegel op zo’n formuliertje.

Dag en nacht kun je bij de bookies terecht voor je voetbalweddenschap en je kunt inzetten op competities van over de hele wereld, van China tot Maleisië en van Iran tot Qatar. En denk niet ‘wat heb ik daar nou aan?’ Juist een bet op onbekendere ploegen zijn vaak het meest winstgevend. Maar daarover later meer.

Voetbal weddenschappen

Ben je een nieuwkomer, dan heb je er vast iets aan om eerst de handleiding te lezen. Heb je eenmaal bij een van de goksites een account aangemaakt, dan kun je aan de slag. En hoe! Want een weddenschap afsluiten is dan wel simpel, maar met wat adviezen kun je met je bet een leuke winst pakken.

Op Bet.nl vind je wedgidsen over allerlei soorten onderwerpen. Genoeg stof om je eens in te verdiepen. Maar het kan ook makkelijker: wekelijks geven onze experts je voetbal wedtips voor het weekend en van de grote wedstrijden zijn er bovendien de voorbeschouwingen met bijhorende betting tips. En ook bovenaan deze pagina vind je altijd wat actuele odds.

Opties wedden op voetbal

Voorspellingen wedden op voetbal GettyDe meest eenvoudige weddenschap die er is, is het aanwijzen van de winnaar. De single bet is een vrij veilige optie en biedt redelijk wat zekerheid. Maar het wedden op voetbal kan zoveel spannender! Een hoge waarde creëren kun je zelf. Combineer eens een aantal voetbal weddenschappen in een combi bet en de quotering is ineens een stuk hoger. Het risico is ook groter, maar met een bescheiden inzet kun je een dikke winst maken.

En een goede waarde kun je ook zoeken. Kijk eens rond bij de onbekende competities, doe een klein beetje research (hoe staat het met de fitheid van de aanvallers en verdedigers? Hoe is de sfeer in een team etc.) en je kunt de bookmaker te slim af zijn. Die richten zich namelijk echt niet op iedere vage wedstrijd waar ook ter wereld, en daarom kunnen ze winst of verlies van een ploeg soms behoorlijk verkeerd inschatten. Dus check even wat sites (iedere club heeft er wel eentje) en je kunt mooie odds scoren!

Populaire bets gokken op voetbal

De ‘beide teams scoren’ is de meest populaire wedoptie die er is. Een succesvolle BTTS weddenschap behaal je doorgaans met het inzetten op teams uit de middenmoot van een competitie. Lees in de wedgids BTTS waarom.

Gokken op voetbal GettyVerder worden er heel wat acca’s samengesteld. Maar voor iedere wedstrijd is het ook mogelijk in te zetten op het aantal kaarten, corners, de stand bij rust, de topscorer enzovoorts. Staan er voor wedstrijden uit de Eredivisie staan er al rond de 150 weddenschappen klaar, grote wedstrijden uit bijvoorbeeld de Champions League zijn goed voor meer dan 400 bets!

Ongelooflijk veel mogelijkheden dus om in te zetten en vaak zijn grote evenementen ook aanleiding voor de bookies om met een promo te komen. Check de promoties zo nu en dan en profiteer van een mooie aanbieding!

888sport
Clasico tickets winnen met combinatie weddenschap voetbal Getty

Clasico tickets winnen met een combinatie weddenschap

De Clasico is de moeder van alle voetbalwedstrijden waardoor heel Spanje op zijn kop staat. En de rest van de wereld natuurlijk ook, want...
Nederland – Italië oefenwedstrijd wedden voetbal vandaag Getty

Nederland – Italië oefenwedstrijd: weinig goals en kansen

Nederland – Italië, oefenwedstrijd. Na het debacle van afgelopen vrijdag tegen Bulgarije moet Oranje ook nog een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen Italië. Danny Blind...
Wedden boksen voorspellingen Anthony Joshua – Wladimir Klitschko Wembley 29 april Getty

Wedden boksen: Anthony Joshua – Wladimir Klitschko Wembley 29 april

Anthony Joshua – Wladimir Klitschko, boksen zwaargewichten. Op zaterdag 29 april 2017 staat in het Wembley Stadion te Londen, het gevecht om de IBF...
Bulgarije - Nederland WK kwalificatie wedden voetbal Getty

Bulgarije – Nederland WK kwalificatie: Arjen Robben gaat scoren

Voorbeschouwing en weddenschappen Nederland - Italië WK 2018 kwalificatie Bulgarije - Nederland. Er zullen weer enkele stappen gezet moeten worden richting het WK voetbal. Helaas...
Glory 39 Brussel live kickboksen: Hesdy Gerges - Lewis-Parry en Doumbé - Kongolo Getty

Uitslagen Glory 39 Brussel live kickboksen: Hesdy Gerges afgelast uit angst?

Glory 39 uitslagen. Onderaan de resultaten van de partijen in Brussel. Kiatmookao heeft het toernooi gewonnen en Hesdy Gerges is in de Super Fight...