Wedden op EK voetbal 2020

Euro 2020 in 13 landen! De finale is in Londen

Wie wint het EK voetbal 2020?

De bookmakers van 888sport noteren als volgt:

 • winst Duitsland: 5.25
 • winst Spanje: 5.75
 • winst Frankrijk: 6.50
 • winst België: 8.00
 • winst Engeland: 10.00
 • winst Italië: 11.00
 • winst Nederland en Portugal: 15.00

Zet ook in op de kwalificaties van Oranje voor het WK! Lees hier meer.

Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 27.12.2016.

Wedden op EK voetbal

Wedden op EK Voetbal 2020. De laatste keer dat Nederland aan het EK deelnam, is alweer lang geleden (het EK in Polen en Oekraïne). Portugal is regerend Europees kampioen en hopelijk kunnen we in 2020 weer genieten van het toernooi mét Oranje.

Op het WK 2014 was alles anders! Wedden op EK voetbal 2016 met de mooiste odds van de bookmakersOranje speelde een voortreffelijk toernooi en eindigde als derde. Spanje, tot dan de Europees én wereldkampioen voetbal, werd genadeloos aan de kant gezet door niemand minder dan het Nederlands Elftal. Oranje won, samen met de bronzen medaille, enorm veel vertrouwen voor Euro 2016 maar helaas ging dat voor het eerst in jaren aan onze neus voorbij.

Gokken op uitslagen van EK voetbalwedstrijden, wedden op de eindstand, inzetten op de poulewinnaars… Het kan allemaal, en hoe je dat doet leggen we hieronder uit.

Groep Indeling EK Voetbal 2016

Groep A
Albanië
Frankrijk
Roemenië
Zwitserland

Groep B
Engeland
Rusland
Slowakije
Wales

Groep C
Duitsland
Noord-Ierland
Polen
Oekraïne

Groep D
Kroatïe
Tsjechië
Spanje
Turkije

Groep E
België
Italië
Ierland
Zweden

Groep F
Oostenrijk
Hongarije
IJsland
Portugal

Welke bookmakers EK 2016?

Wedden op EK voetbal doe je bij een EK bookmaker (ook wel wedkantoor genoemd). Tegenwoordig hoef je voor het afsluiten van een weddenschap de deur niet meer uit en regel je alles thuis op je computer, tablet of mobiel.

Op dit moment zijn de beste EK bookmakers Bwin en 888sport de beste aanbieders. Er zijn er uiteraard nog veel meer. Op de pagina bookmakers vind je meer informatie (ook over het openen van een account, wat je kan winnen, welke bookmaker bij jou past, wat quotes en odds zijn, enzovoorts).

Nog nooit eerder ingezet op sport? Lees hier alles wat je moet weten: nieuwkomers wedden.

Wedden op EK 2016

Wedden op EK 2016 is heel eenvoudig. Eenmaal een account aangemaakt (en je welkomstbonus opgestreken!) kun je aan de slag. Zoek bij de bookmaker de wedstrijd waar je op wilt inzetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij iedere wedstrijd vind je de ‘noteringen’. Dat is het bedrag dat voor iedere ingezette euro wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.

Een ‘bet’ gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Tik in wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

Wedden op EK 2016 kwalificaties

EURO 2016 EK voetbal Frankrijk GettyIn februari 2014 is de loting voor de EK kwalificaties verricht. Nederland is ingedeeld in poule A met onder andere Turkije en Tsjechië en België is ingedeeld in groep B met onder meer Wales en Bosnië.

Bij de bookmakers kun je inzetten op wie de winnaars van de kwalificatiegroepen worden en wie de laatste tickets zullen pakken. Talloze weddenschappen zijn mogelijk en de noteringen veranderen continue. Oranje was vooraf de grote favoriet om als winnaar van de poule te eindigen. Maar welk land is dat op dit moment? Check de odds en zie wat de bookmakers verwachten!

Wedden op het EK voetbal 2016

Euro 2016 wordt de vijftiende editie van het Europese kampioenschap voetbal. Het EK wordt in de zomer van 2016 in Frankrijk gespeeld en 24 landen zullen deelnemen aan het eindtoernooi. Er worden zes groepen van vier teams gemaakt. De nummers één en twee uit elke groep en de vier beste nummers drie gaan door naar de achtste finale.

Gokken op wie de winnaar van het EK 2016 wordt kan nu al. Om flink te winnen met een weddenschap op het EK voetbal moet je op zoek naar de onverwachte successen. En je kunt natuurlijk te zijner tijd iets specifieks kiezen waarop je je geld inzet.

Voorspel nu reeds de winnaar van Euro 2016 en profiteer van de hoge noteringen! De meest actuele en/of interessante weddenschappen vind je bovenaan deze pagina.

Live wedden op EK 2016

Live wedden op EK voetbal 2016 tijdens de wedstrijd of gokken op wie de topscorer wordt. Wedden op het aantal corners en voorspellen hoeveel gele kaarten er gaan vallen; allemaal prima mogelijkheden straks om te winnen met Wedden op het EK voetbal 2016. Lees hier meer over live wedden.

Speelsteden EK voetbal in Frankrijk

Het EK voetbal 2016 wordt in de volgende steden gespeeld:

 1. Saint-Denis, Stade de France Capaciteit 81338
 2. Marseille, Stade de Veledrome Cap. 67000
 3. Lyon, Stade des Lumieres Cap. 61556
 4. Parijs, Parc des Princes Cap. 51000
 5. Rijsel, Grand Stade Lille Metropole Cap. 50186
 6. Lens, Stade Felix Bolleart Cap. 45000
 7. Bordeaux, Stade Bordeaux-Atlantique Cap. 42566
 8. Saint-Etienne, St Geoffroy-Guichard Cap. 42000
 9. Toulouse, Stadium Municipal Cap. 40000
 10. Nice, Allianz Riviera Cap. 35624

888sport
Clasico tickets winnen met combinatie weddenschap voetbal Getty

Clasico tickets winnen met een combinatie weddenschap

De Clasico is de moeder van alle voetbalwedstrijden waardoor heel Spanje op zijn kop staat. En de rest van de wereld natuurlijk ook, want...
Nederland – Italië oefenwedstrijd wedden voetbal vandaag Getty

Nederland – Italië oefenwedstrijd: weinig goals en kansen

Nederland – Italië, oefenwedstrijd. Na het debacle van afgelopen vrijdag tegen Bulgarije moet Oranje ook nog een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen Italië. Danny Blind...
Wedden boksen voorspellingen Anthony Joshua – Wladimir Klitschko Wembley 29 april Getty

Wedden boksen: Anthony Joshua – Wladimir Klitschko Wembley 29 april

Anthony Joshua – Wladimir Klitschko, boksen zwaargewichten. Op zaterdag 29 april 2017 staat in het Wembley Stadion te Londen, het gevecht om de IBF...
Bulgarije - Nederland WK kwalificatie wedden voetbal Getty

Bulgarije – Nederland WK kwalificatie: Arjen Robben gaat scoren

Voorbeschouwing en weddenschappen Nederland - Italië WK 2018 kwalificatie Bulgarije - Nederland. Er zullen weer enkele stappen gezet moeten worden richting het WK voetbal. Helaas...
Glory 39 Brussel live kickboksen: Hesdy Gerges - Lewis-Parry en Doumbé - Kongolo Getty

Uitslagen Glory 39 Brussel live kickboksen: Hesdy Gerges afgelast uit angst?

Glory 39 uitslagen. Onderaan de resultaten van de partijen in Brussel. Kiatmookao heeft het toernooi gewonnen en Hesdy Gerges is in de Super Fight...